google1aae5a0207ed028a.html
top of page

Schilder
tweedaagse op het Grunnegerlaand

De locatie betreft Garmerwolde uitkijkend op de stad Groningen vanuit een heerlijk rustige en romantische ruime plek. Het terrein is groot en is van alle gemakken voorzien. De locatie ligt op een hele mooie fietsroute vanaf de stad, waar je recht over het land op de fietsroute naar Thesinge vanaf Kardinge op de boerderij af fietst. 
Alle kanten op is het uitzicht heel mooi en wijds. L
inks aan de rand en boven aan de pagina, zijn impressies van het uitzicht en de locatie. Op de mobiel is deze weergave anders.

Omdat je nooit zeker bent van mooi weer in Nederland, is er bij slecht weer of regen een grote overdekte binnenruimte waar we naartoe kunnen uitwijken. De binnenruimte is open aan de voorkant en is voorzien van een goed functionerend en net toiletblok met kraan. Er is een vergaderruimte binnen in de schuur met aanrecht en koelkastje. Parkerruimte is voldoende aanwezig op het terrein. Het knusse en mooie Thesinge is op loopafstand van de locatie en hetzelfde geldt voor Garmerwolde.
De omgeving is heel mooi en zeer geschikt voor een wandelingen. 


Programma en tijden
Beiden dagen beginnen we 's ochtends om 10:00u en houden we 13:30u lunchpauze. Om 14:30u werken we door tot 18:00u. Werken is tussen aanhalingstekens, omdat je natuurlijk ook voor de ontspanning gaat deelnemen. Thee en koffie zal de hele dag aanwezig zijn. 

Zaterdag 13 en zondag 14 augustus

LOCATIE: Lageweg  22, Garmerwolde

Prijs en aanmelden
Kosten zijn 175 euro, inclusief materiaal, verf, kwasten, ezels, stoelen, etc. Qua schilderspullen, hoef je niks mee te nemen. Werken met acryl of aquarel? Beiden is mogelijk en zal aanwezig zijn. Lunch is niet inbegrepen, lunchpakket kost voor beiden dagen 25 euro. 
Lunch zal beide dagen bestaan uit een dag verse salade met een luxe sandwich, keuze uit een stuk fruit en qua drinken keuze uit water, jus 'd Orange of Multi drink. De lunchpakketten worden met de hand bereid, geen kant en klaar. Alles vers van de markt, met vers bakkersbrood.

Geschikt voor schilders met enige schilderervaring. 
Beginners zijn uiteraard welkom.

Maximaal 20 plekken

Opgeven kan door te mailen naar:   bpvandelden@gmail.com

1.     Onderwerp van de mail: 'Grunnegerlaand' Vermeld in de mail: uw volledige naam en telefoonnummer.
2.     U krijgt een offerte binnen 2 dagen toegestuurd, u dient de offerte te ondertekenen om uw aanmelding te bevestigen. 
3.     U ontvangt een mail met de factuur ter bevestiging van uw aanmelding. 

 

bottom of page